Organisatie

OVER ONS

Wijnen en Dranken is een online drankenspeciaalzaak, met een uitgebreid assortiment wijnen en gedestilleerde dranken uit alle landen en streken van de wereld. Achter Wijnen en Dranken staat een fysieke winkel t.w.: Slijterij en Wijnhandel ‘De Bourgondiër”, wel zo betrouwbaar. Doel van Wijnen en Drankenis informeren over wijnproeverijen, relatiegeschenken én aankondigen van aantrekkelijke aanbiedingen van wijnen en gedestilleerde dranken, met gegarandeerd de beste service en veilige online betalingsmogelijkheden. 

 

DE BESTE WIJNEN EN DRANKEN ONLINE BIJ U THUIS

Al uw bestellingen worden geleverd vanuit één magazijn van Wijnen en Dranken met voor u als consument als zekerheid de aanwezigheid van een fysieke winkel in Vlaardingen. Wij hebben jarenlang ervaring en contacten met importeurs van wijnen en gedistilleerde dranken in Nederland. Vanuit ons magazijn verzenden wij uw order door geheel Nederland en België. Betrouwbaar, service, prijs en kwaliteit via online Wijnen en Dranken  verrassend veelzijdig. 

 

ASSORTIMENT

Wijnen en Dranken  is de specialist met een groot aanbod wijnen en gedistilleerde dranken, zoals een grote keuze (Malt) Whisky’s, Rums, Vodka, Gin en binnenlands gedistilleerd tegen aantrekkelijke prijzen. 

 

Whisky en wijn, per fles of per dozijn, altijd voordelig en altijd online.